Hvordan tilmelder jeg mig LifeWorks?

Du kan tilmelde dig LifeWorks på to forskellige måder.

1.E-mailinvitation:
Hvis du har modtaget en e-mailinvitation, skal du følge linket i e-mailen for at oprette din LifeWorks-konto.

2.Tilmeldingskode:
Hvis din virksomhed har delt en tilmeldingskode med dig, skal du åbne login.LifeWorks.com , vælge 'Tilmeld dig' i øverste højre hjørne af siden og indtaste koden. Alternativt kan du downloade den gratis LifeWorks-mobilapp fra Apple App Store eller Google Play Store på din smartphone og derefter indtaste invitationskode i sektionen ' Tilmeld dig'.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail eller invitationskode, skal du kontakte din HR/Ydelses-afdeling eller LifeWorks-administrator for at finde ud af, hvordan du tilmelder dig.

Hvis du allerede har tilmeldt dig, kan du downloade den gratis LifeWorks-mobileapp fra Apple App Store eller Google Play Store på din smartphone, og derefter klikke på 'Log in'. Alternativt kan du besøge LifeWorks på en af vores understøttede browsere (Firefox, Safari, Google Chrome eller Internet Explorer 11) og logge på der.