Miten rekisteröidyn LifeWorks käyttäjäksi?

LifeWorks käyttäjäksi rekisteröityminen voi tapahtua kahdella eri tavalla.

1. Sähköpostikutsu:
Jos olet saanut sähköpostikutsun, luo LifeWorks-tilisi napsauttamalla sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

2. Rekisteröitymiskoodi:
Jos yrityksesi on jakanut kanssasi rekisteröitymiskoodin, siirry osoitteeseen login.lifeworks.com, napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa "Rekisteröidy"-painiketta ja syötä saamasi koodi. Voit myös ladata maksuttoman LifeWorks-mobiilisovelluksen älypuhelimeesi Apple App Store- tai Google Play Store -sovelluskaupasta ja syöttää sitten kutsukoodin "Rekisteröidy"-kohdassa.

Jos et ole saanut sähköpostiviestiä tai kutsukoodia, ota yhteyttä yrityksesi henkilöstöosastoon tai LifeWorks-järjestelmänvalvojaan.

Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua sisään lataamalla maksuttoman LifeWorks-mobiilisovelluksen älypuhelimeesi Apple App Store- tai Google Play Store -sovelluskaupasta ja painamalla "Kirjaudu sisään". Voit kirjautua sisään myös LifeWorks-verkkosivuston kautta, jos käytössäsi on jokin tuetuista selaimista (Firefox, Safari, Google Chrome tai Internet Explorer 11).