Miten voin vaihtaa salasanani?

Jos olet unohtanut salasanasi, voit napsauttaa Kirjaudu sisään -sivun salasanakentän vieressä olevaa "Unohtunut salasana" -painiketta. Sinua pyydetään syöttämään sähköpostiosoite, jota käytit LifeWorksin käyttäjäksi rekisteröityessäsi. Saat sähköpostiviestin, joka sisältää salasanan nollauslinkin. Kun napsautat tätä linkkiä, näkyviin tulee uusi ikkuna, jonka kautta voit syöttää uuden salasanasi.

Jos olet jo kirjautuneena sisään LifeWorks, voit vaihtaa salasanasi valitsemalla Asetukset > Tilin asetukset > Vaihda salasana tai napsauttamalla tätä linkkiä. Sinun on vahvistettava nykyinen salasanasi ennen kuin voit luoda uuden salasanan.

Huomaa, että vanha salasanasi saattaa olla tallennettuna verkkoselaimeesi myös sen jälkeen, kun olet luonut uuden salasanan. Poista sisäänkirjautuessasi automaattisesti syötetty salasana ja syötä uusi salasana manuaalisesti.

Varmista, että käytössäsi on jokin tuetuista selaimista (Chrome, Firefox, Safari tai Internet Explorer 11) ja että yksityinen selaus on poistettu käytöstä.