Hoe meld ik me aan voor LifeWorks?

Er zijn twee verschillende manieren om zich aan te melden voor LifeWorks.

1. E-mailuitnodiging:
Als u een e-mailuitnodiging hebt ontvangen, volg dan de link in de e-mail om uw LifeWorks-account aan te maken.

2. Aanmeldcode:
Als uw bedrijf een aanmeldcode met u heeft gedeeld, ga dan naar login.lifeworks.com, selecteer 'Aanmelden' in de rechterbovenhoek van de pagina en voer de code in. Als alternatief kunt u de gratis mobiele LifeWorks-app downloaden in de Apple App Store of Google Play Store op uw smartphone en de uitnodigingscode invoeren in het gedeelte 'Aanmelden'.

Als u geen e-mail of uitnodigingscode heeft ontvangen, neem dan contact op met uw HR/loonadministratie of LifeWorks-beheerder om te weten te komen hoe u zich kunt aanmelden.

Als u al geregistreerd bent, kunt u de gratis mobiele LifeWorks-app downloaden in de Apple App Store of Google Play Store op u smartphone en op 'Log In' drukken. Of bezoek LifeWorks op een van onze ondersteunde browsers (Firefox, Safari, Google Chrome of Internet Explorer 11) en log in.