Hvordan får jeg tilgang til LifeWorks?

For å logge på LifeWorks, må du først bli invitert av firmaet eller organisasjonen din. De vil enten gi deg et brukernavn og passord for hele selskapet, eller vil sende deg en individuell invitasjon til å registrere deg med din e-postadresse.

Hvis du allerede har registrert deg, kan du gratis laste ned LifeWorks-mobilappen fra Apple App Store eller Google Play Store på smarttelefonen din og trykk "Logg inn". Alternativt kan du besøke LifeWorks på en av våre støttede nettlesere (Firefox, Safari, Google Chrome eller Internet Explorer 11) og logg inn.

Hvis du ikke har fått påloggingsdetaljer eller en invitasjon ennå, kan du kontakte HR / Benefits-avdelingen eller LifeWorks-administratoren for å finne ut hvordan du registrerer deg.