Hvordan registrerer jeg meg for LifeWorks?

Det er to forskjellige måter å registrere seg på LifeWorks på.

1. E-postinvitasjon:
Hvis du har mottatt en e-postinvitasjon, følg koblingen i e-posten for å opprette din LifeWorks-konto.

2. Registreringskode:
Hvis firmaet ditt har delt en påmeldingskode med deg, kan du gå til login.lifeworks.com, velg "Registrer deg" øverst til høyre på siden og skriv inn koden. Alternativt kan du laste ned den gratis LifeWorks mobilappen fra Apple App Store eller Google Play Store på smarttelefonen og oppgi invitasjonskoden på "Registrer deg" -delen.

Hvis du ikke har mottatt en e-post eller invitasjonskode, kan du kontakte HR / Benefits-avdelingen eller LifeWorks-administratoren for å finne ut hvordan du registrerer deg.

Hvis du allerede har registrert deg, kan du laste ned den gratis LifeWorks mobilappen fra Apple App Store eller Google Play Store på smarttelefonen din og trykk "Logg inn". Alternativt kan du gå til LifeWorks på en av våre støttede nettlesere (Firefox, Safari, Google Chrome eller Internet Explorer 11) og logg inn.