Hur får jag tillgång till LifeWorks?

För att logga in på LifeWorks måste du först bjudas in av ditt företag eller organisation. De ger dig antingen ett användarnamn och lösenord för hela företaget eller skickar en individuell inbjudan så att du kan registrera dig med din e-postadress.

Om du redan har registrerat dig kan du ladda ner den kostnadsfria mobilappen LifeWorks från Apple App Store eller Google Play Store på din smartphone och sedan trycker du på ”Logga in”. Alternativt kan du besöka LifeWorks genom en av de webbläsare som stöds (Firefox, Safari, Google Chrome eller Internet Explorer 11) och logga in.

Om du inte har fått inloggningsuppgifter eller en inbjudan ännu, vänligen kontakta din HR-/personalförmånsavdelning eller LifeWorks-administratör för att få reda på hur du registrerar dig.