Hur registrerar jag mig för LifeWorks?

Det finns två olika sätt att registrera sig på LifeWorks.

1. E-postinbjudan:
Om du har fått en e-postinbjudan, följ länken i e-postmeddelandet för att skapa ditt LifeWorks-konto.

2. Registreringskod:
Om ditt företag har delat en registreringskod med dig, besök login.lifeworks.com, välj ”Registrera” i det övre högra hörnet på sidan och ange koden. Alternativt kan du ladda ner den kostnadsfria mobilappen LifeWorks från Apple App Store eller Google Play Store på din smartphone och sedan anger du inbjudningskoden i avsnittet ”Registrera”.

Om du inte har fått ett e-postmeddelande eller en inbjudningskod, kontakta din HR-/personalförmånsavdelning eller LifeWorks-administratör för att ta reda på hur du registrerar dig.

Om du redan har registrerat dig kan du ladda ner den kostnadsfria mobilappen LifeWorks från Apple App Store eller Google Play Store på din smartphone och sedan trycker du på ”Logga in”. Alternativt kan du besöka LifeWorks genom en av de webbläsare som stöds (Firefox, Safari, Google Chrome eller Internet Explorer 11) och logga in.